Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Έτοιμοι για 4ο μνημόνιο αυτοί; Πιο δυναμικά, αποφασιστικά κι ανυποχώρητα εμείς!


Μετά τη νέα "επιτυχημένη διαπραγμάτευσή" της με τους εντολείς της στην Ε.Ε., η κυβέρνηση δείχνει πρόθυμη να υπογράψει και νέο, 4ο μνημόνιο που θα παρατείνει αυτή τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική και μετά το 2018. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σαν έτοιμη από καιρό είπε ένα ακόμη "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" όσα ζήτησαν οι "εταίροι μας" για να επιστρέψουν οι "θεσμοί", να προχωρήσει η 2η αξιολόγηση και να επιβάλλουν στα λαϊκά στρώματα μνημονιακές πολιτικές, φτώχεια κι εξαθλίωση μέχρι και για τα δισέγγονά μας...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! 

Είναι χρέος όλων μας να συζητήσουμε τώρα, να αναζητήσουμε και να βρούμε τους δρόμους εκείνους του συντονισμένου δυναμικού αποφασιστικού ανυποχώρητου αγώνα που οριστικό φραγμό σ' αυτήν την πολιτική θα βάλουν. Εντείνουμε τη δράση μας, μαζικοποιούμε το κίνημα, συντονιζόμαστε! Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να σταματήσουμε την καταστροφή που κυβέρνηση και Ε.Ε. σπέρνουν στον τόπο μας και το λαό μας! 

Την Τετάρτη 22 Φλεβάρη, 3.30μ.μ., θα είμαστε και πάλι στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης, ενάντια στους πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Και την Πέμπτη 23 Φλεβάρη, στις 6.30μ.μ., στην ΕΔΟΘ, (Προξ. Κορομηλά 51) στη ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, συζητάμε για το μπλοκάρισμα και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και οργανώνουμε τα επόμενα βήματά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου