Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Συνέλευση του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Δευτέρα 3 Απρίλη, 7μ.μ., στην ΕΔΟΘ

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είπε ένα ακόμη "ΝΑΙ" στις απαιτήσεις της Ε.Ε. των δανειστών και του κεφαλαίου κι ετοιμάζεται φαρδιά πλατιά κι αναίσχυντα να βάλει την υπογραφή της στο νέο πετσόκομα των συντάξεων, στη δραματική μείωση του αφορολόγητου στα 6.000 ευρώ, στις ομαδικές απολύσεις, το ξεπούλημα της ΔΕΗ κι ό,τι έχει απομείνει από τη δημόσια περιουσία και τα αγαθά, την επέκταση των μέτρων και μετά το 2018 κι ένα 4ο μνημόνιο. Η με κάθε τρόπο εξυπηρέτηση των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου και η διατήρηση της κυβερνητικής εξουσίας, ως αντάλλαγμα, τίθεται υπεράνω κάθε έννοιας λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων.

Την ίδια στιγμή η ανεργία, η ελαστική και απλήρωτη εργασία γιγαντώνονται, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ και των άλλων κοινωνικών υπηρεσιών διογκώνονται, οι απειλές και οι απροκάλυπτοι εκβιασμοί από τράπεζες και εισπρακτικές εταιρείες καθιερώνονται και τα φτωχά λαϊκά στρώματα στην κυριολεξία εξοντώνονται. Ο οργανωμένος λαός που θα φέρει στο προσκήνιο τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας κι ο λαϊκός ξεσηκωμός φαίνεται σήμερα παρά ποτέ να είναι η μόνη απάντηση στο "γενικό ξεπούλημα" της ζωής μας.

Συζητάμε την κατάσταση και σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας


Συνέλευση του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

τη Δευτέρα 3 Απρίλη, 7μ.μ., στην ΕΔΟΘ (Προξ. Κορομηλά 51)


Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των Συλλογικοτήτων ενάντια στην ανεργία και την επισφάλεια
-την Τρίτη 4 Απρίλη, 6μ.μ., πλατεία Αγ. Σοφίας (Ημέρα Δράσης Ενάντια στις Ελαστικές Σχέσεις Εργασίας) 

-την Τετάρτη 5 Απρίλη, 1μ.μ., άγαλμα Βενιζέλου (Μαζικοί Διορισμοί Εκπαιδευτικών)

-την Κυριακή 9 Απρίλη, 12 το μεσημέρι, Τσιμισκή & Αριστοτέλους (Για το Δικαίωμα στην Κυριακάτικη Αργία)

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους άνεργους, τους νέους και τους συνταξιούχους, τα σωματεία και τις συλλογικότητες της πόλης, σε πανελλαδικό συντονισμό, να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο ενάντια στο κλείσιμο της "2ης αξιολόγησης", τα νέα μέτρα και το 4ο μνημόνιο

την Πέμπτη 6 Απρίλη, 6.30μ.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου