Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Η βία και η καταστολή δεν μας σταματούν! Στους δρόμους ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την αρπαγή της μικρής λαϊκής περιουσίας


Εκατοντάδες είναι τα ακίνητα (σπίτια, μαγαζιά, χωράφια κ.ά.) που βγαίνουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και αυτή την Τετάρτη 14 του Μάρτη και μάλιστα όχι πια μόνο στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα. Το "έγκλημα" των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών επεκτείνεται αλλά ταυτόχρονα δεν φαίνεται και να εδραιώνεται καθώς για την πραγματοποίησή τους χρειάζεται, πέρα από την κυβερνητική προπαγάνδα και η κινητοποίηση πολύ μεγάλου αριθμού δυνάμεων καταστολής για την κάμψη των λαϊκών αντιδράσεων.

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των τραπεζών και να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Ε.Ε, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει την πιο άγρια βία και καταστολή απέναντι στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών. Αυτό ακριβώς ζήσαμε και την προηγούμενη Τετάρτη, όταν μια σειρά από σπίτια, μαγαζιά και γενικά μικρή λαϊκή περιουσία που έβγαιναν σε πλειστηριασμό προκάλεσαν κινητοποιήσεις έξω από συμβολαιογραφικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα και "αντιμετωπίστηκαν" με τον ένα και μόνο τρόπο που ξέρει η κυβέρνηση, τις ασπίδες, τα γκλομπς, τα χημικά των ΜΑΤ και τραυματισμούς διαδηλωτών.

Άλλο τόσο βέβαιο όμως είναι ότι ούτε μ' αυτόν τον τρόπο μπορεί να σταματήσει, πολύ δε περισσότερο να φοβίσει το κίνημα. Εμείς και αύριο και όσο χρειαστεί  θα είμαστε στους δρόμους, τα συμβολαιογραφικά γραφεία, παντού όπου χρειάζεται, φραγμό να στήσουμε στων σπιτιών μας της αρπαγή!

Τετάρτη 14 Μάρτη, 1.30μ.μ., 
συγκέντρωση Τσιμισκή και Αριστοτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου